China De Bakstenen van de magnesiakoolstof fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Will

Telefoonnummer : +8613027622865

Free call

Wat is een gietlepel? Hoe het gietlepel zou vuurvaste materiaal moeten worden gevormd?

March 31, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is een gietlepel? Hoe het gietlepel zou vuurvaste materiaal moeten worden gevormd?

Wat is een gietlepel? Hoe het gietlepel zou vuurvaste materiaal moeten worden gevormd?

 

De gietlepel is eenvoudig een container die gesmolten staal opslaan en kan vervoeren tijdens uitsmelting. Nu wegens de snelle ontwikkeling van verwerkende industrie, sommige belangrijke materiaal en instrumenten die behoefte vervaardigen de kwaliteit van het staal constant om te verbeteren, zodat vereist het om de zuiverheid van staal te verbeteren en de opnemingsverwijdering die van gesmolten staal, strikt samenstelling van sommige schadelijke elementen in staal, in de verwerking van de gietlepelraffinage kan controleren aan deze vereisten voldoen, zodat in de gietlepelraffinage wordt de verwerking een methode om de kwaliteit van staal, staalgietlepel door de zuivere staalcontainer in veelvoudige containers met uitsmeltingsfuncties [1] te verbeteren. De structurele samenstelling van de gietlepel is hoofdzakelijk samengesteld uit drie delen: shell, de voering en het belangrijkste controlemechanisme. Zoals aangetoond in FIG. 1,1, de structuur van de gietlepel en de vuurvaste die materialen in elk deel worden gebruikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een gietlepel? Hoe het gietlepel zou vuurvaste materiaal moeten worden gevormd?  0                                                                                        FIG. 1 schematisch diagram van vuurvast materiaal voor gietlepel

 

Gietlepelshell is gelast van de plaat van het boilerstaal. De dikte van de staalplaat op de de vatmuur en bodem is tussen 1430mm en 2440mm. om de vlotte verwijdering van bakselvochtigheid te verzekeren, 810mm worden de gaten geboord op gietlepelshell.

 

De voering van de gietlepel is hoofdzakelijk samengesteld uit drie delen. Het eerste deel is de het werk laag. De het werk laag is direct in contact met de gesmolten staalslakken tijdens de gietlepeluitsmelting. Het tweede deel is de permanente laag, is zijn dikte ongeveer 30 tot 60 mm, heeft de permanente laag op het werk binnen, het permanente effect van het het hoofdlichaamsskelet van de laaggietlepel, om de gesmolten staallekkage te verhinderen en de veilige exploitatie van de gietlepel te handhaven een essentiële rol, zodat wordt de levensduur van de gietlepel geassocieerd met de kwaliteit van deze laag, GEBRUIKT deze laag typisch klei en het metselwerk van de hoog-aluminabaksteen, keurt gewoonlijk de manier van de uitvoerige bouw goed. Het derde is de isolatielaag, de isolatielaag in de binnenvoering van de buitenste laag, dicht bij de staalplaat, de dikte van ongeveer 1115mm, de rol van de isolatielaag moet hoofdzakelijk de rol van hittebehoud van gesmolten staal spelen, het verlies van gesmolten staalhitte verminderen, het staal producerende energieverbruik verminderen. Het openen van de glijdende pijp van gietlepel wordt gebruikt om de grootte van het gesmolten tarief van de staalstroom en de hoogte van houten trechter vloeibaar niveau te controleren. De glijdende pijp is samengesteld uit hogere pijp, hogere diaraad, lagere diaraad en lagere diaraad. In het verrichtingsproces, kan de beweging van de benedendia worden gebruikt om de overlappingsgraad van het hogere onderdoorganggat aan te passen en dan de grootte van te controleren stroom. Er zijn twee manieren om, namelijk, de hydraulische manier en de handmanier aan te passen. wegens de glijdende watermond om erosie de op hoge temperatuur van staalslakken, staal hydrostatische druk en hete en koude hete actie, zodat de vereisten van vuurvast materiaal te weerstaan aan weerstand, hete en koude en goede slakkenweerstand op hoge temperatuur, erosie, en genoeg sterkte op hoge temperatuur te hebben.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in