China De Bakstenen van de magnesiakoolstof fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Will

Telefoonnummer : +8613027622865

Free call
Zhengzhou Xinyu Import Export Trade Co., Ltd.

Co. van de de Invoer-uitvoerhandel van Zhengzhouxinyu, Ltd.

 

Verstrek een sterke waarborg voor industriële ovens!

Zhengzhou Xinyu Import Export Trade Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur
Merken: XINYU-VUURVAST MATERIAAL Aantal werknemers: 50~200
Jaarlijkse omzet: 6660000-8880000 Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding
Zhengzhou xin yu import export trade co., LTD is een professional die zich bezighoudt met de internationale ijzer- en staal-, metallurgie-, cement-, glas- en andere hogetemperatuurindustrieën met de ontwikkeling van vuurvaste materialen, productie, verkoop en service, enz., En draagt ​​de algemeen ontwerp van thermische apparatuur voor hoge temperaturen, installatie van vuurvaste constructie, gebruik, onderhoud en technische diensten voor de integratie van algemene aannemers voor industriële ovens. Het bedrijf vertrouwt op zhengzhou xinyu nieuwe technologie voor hoge temperatuur materialen co., LTD. Meer dan 20 jaar ervaring en basis in de productie van vuurvaste materialen, is toegewijd aan het verbeteren van de wereldwijde gebruikscyclus voor industriële ovens op hoge temperatuur, het verminderen van het energieverbruik en het leveren van kwaliteitsservice!

Zhengzhou xinyu nieuwe materiaaltechnologie op hoge temperatuur, LTD. Is een professionele vuurvaste materiaalverwerkende onderneming met onafhankelijke rechtspersoonlijkheid. Het bedrijf is opgericht in de jaren 1990 en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de productie van vuurvaste materialen.Het bedrijf is gevestigd in de stad Gongyi, de provincie Henan, die bekend staat om zijn vuurvaste productiebasis.Het maatschappelijk kapitaal van het bedrijf is 22 miljoen yuan , het bedrijf heeft een sterke technische werking, en het bedrijf is bezig geweest met langdurige technische samenwerking met luoyang vuurvast materialen onderzoeksinstituut van sinosteel groep, voortdurend onderzoekend en ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën. met veel moderne staalconstructie fabriek, geavanceerde automatische productie apparatuur, geavanceerde testfaciliteiten en wetenschappelijke productietechnologie, het bedrijf is geslaagd voor iso9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteem, iso14001: 2004 milieumanagementsysteemcertificering, met een degelijk kwaliteitsborgingssysteem.Het bedrijf heeft 8 moderne productielijnen, waaronder onbepaalde vuurvaste materialen, gegoten vuurvaste materialen , geprefabriceerde vuurvaste materialen, continue gietfunctie ion vuurvaste materialen, functionele componenten voor ventilatie van pollepel, hoogwaardige magnesium-aluminium spinelstenen, hoogwaardige magnesium-koolstofstenen, pollepel met schuifpijp, enz., Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 200.000 ton.De producten verkopen goed in wuhan-staal, acht staal, zhuhai yuefeng, ning staal en andere staalbedrijven, en geëxporteerd naar India, Vietnam, Pakistan, Indonesië, Iran, Oekraïne en andere landen, door de jaren heen door binnenlandse en buitenlandse gebruikers van de afhankelijkheid en lof. In de afgelopen jaren.

Om zich aan te passen aan de nieuwe bedrijfs- en managementmodus van binnenlandse en buitenlandse staalbedrijven, past het bedrijf zijn bedrijfsstrategie tijdig aan, gebruikt het de combinatie van sterke en sterke, complementaire voordelen om productontwerp, onderzoek en ontwikkeling, bouw ter plaatse te bieden en technische begeleiding one-stop kwaliteit tracking service.Om de problemen van de klant op de snelste manier te voldoen aan de behoeften van de klant.Het bedrijf zal "kwaliteit om te overleven, wetenschap en technologie voor ontwikkeling" voor het doel, is bereid om samen te werken met nieuwe en oude gebruikers oprecht, maak briljant.

Geschiedenis

In 1995, investeerde het 6 miljoen yuans om een fabriek in baitupo, beishankoustad, gongyistad te bouwen.

In 1997, vestigde het bedrijf en zette in verrichting een productielijn met een jaarlijkse output van 60.000 ton voor beëindigende en unfinalizing producten. Een nieuwe reeks magnesia-koolstof baksteenproducten werd ontwikkeld en werd toegepast in wuhan ijzer en staalgroep China. Het ovenleven van de gietlepel werd verhoogd van de originele 30-40 ovens tot 60-80 ovens, en het het gieten leven van de gietlepel werd verhoogd van 5 uren aan 12 uren door magnesiumdeklaag te gebruiken in plaats van het isoleren van plaat op de ononderbroken afgietselhouten trechter.

Vanaf 1997 tot 2002, heeft het behulpzame relaties met xinjiang baishan ijzer & staalgroep, wuhan ijzer & staalgroep, tianjin rongcheng ijzer & staalgroep en zhongyuan speciale staalgroep gevestigd om producten en de algemene contractdiensten voor gietlepel en medio-gietlepel te verlenen.

In 2002, werd de fabriek uitgebreid, met 4 nieuwe persen van 1000 ton en 4 nieuwe persen van 630 ton, en 2 nieuwe pakhuizen van 2000 vierkante meters, met een jaarlijkse output van 200.000 ton.

In 2005, kocht het bedrijf 50.000 vierkante meters van industrieel land in beishankouindustrieterrein, bouwde een nieuwe fabriek, en bouwde een halfautomatische productielijn met een jaarlijkse output van 200.000 ton.

Vanaf 2008 tot 2015, werd nog eens 30 miljoen yuan geïnvesteerd aan verdere verbetering de fabriek en bevordert de halfautomatische productielijn. Bovendien zijn er 2 nieuwe bureaugebouwen, een groot pakhuis van 3000 vierkante meters, een molen van 4R Ramon, meten 165 tunneloven op hoge temperatuur, 200 nieuwe drogende oven, 15 ton van voertuig en ander materiaal.

In 2018, in antwoord op het milieubeveiligingsbeleid van China, zullen 10 miljoen yuans worden geïnvesteerd om niet-gebeëindigde producten te bevorderen.

In 2018, in antwoord op de vraag van Één Riem en Één Weg, opende het bedrijf een volledige buitenlandse handelsdochteronderneming en begon onafhankelijke internationale zaken.

In Juli 2019, zal een nieuwe productielijn met een jaarlijkse output van 1,5 miljoen ton van nieuwe automatisch unfinalized producten worden gebouwd, en een investering van 6 miljoen yuans zal worden geïnvesteerd om de gebeëindigde producten te bevorderen en om te zetten.

Tegen eind 2019, heeft het bedrijf 8 ondergeschikte functionele afdelingen, 1 onderzoek en ontwikkelingsteam, vast en losgemaakte 5 productielijnen, en zijn uitvoerige jaarlijkse productiecapaciteit heeft 2,3 miljoen ton bereikt.

Dienst
 • 1. Het Xinyuvuurvaste materiaal verstrekt het vrije pre-sale overleg/het vrije vuurvaste materiaal van steekproefmarkingxinyu het algemene ontwerp van oven kan verstrekken.

 • 2. Het Xinyuvuurvaste materiaal verstrekt 12 uren van snelle pre-sale reactie en vrij overleg. De klanten kunnen om het even welk soort technische ondersteuning krijgen.

 • 3. De Xinyuvuurvaste materialen verstrekt vrije en steekproef die maken testen.

 • 4. Het Xinyuvuurvaste materiaal keurt strikt productiesysteem voor kwaliteitscontrole goed.

 • 5. Xinyuvuurvaste materialen gebruik geavanceerd het testen materiaal, zoals: de grote microscoop van de beeldanalyse, samenpersende sterkte het testen machine, de testoven van de thermische schokweerstand. Wij hebben een perfect en strikt systeem voor kwaliteitscontrole gevestigd om de uitstekende kwaliteit van onze producten te verzekeren.

 • 6. Van steun 1-7 dagen van Xinyu de vuurvaste materialen snelle levering, hebben wij een groot aantal productie en vlek, conventionele bestand materialen, verstrekken wij 5-7 dagen snelle levertijd. Voor grote orden en speciale vereisten, zullen wij u eerst behandelen en zullen de goederen voor u in de eerste keer produceren.

 • 7. de de reactietijd van 24 uur van de naverkoopdienst: wij waarborgen om naverkooptechnische ondersteuning binnen 24 uren op ontvangstbewijs van het bericht van de klant te verstrekken.

 • 8. Het bezoek van de telefoonterugkeer: onze afhalen van het naverkoopteam de gebruikers elke maand tijdens de garantieperiode om de het werk status van de producten te volgen, problemen te vinden en op te lossen.

 • 9. De Xinyuvuurvaste materialen geeft installatieraad ter plaatse.

 • 10. Voor meer informatie over vuurvaste materialen, gelieve ons te contacteren! Wij stemmen in met uw overleg en verheugen ons op het samenwerken met u!

Ons Team

Het bedrijf heeft een productieteam van 150 mensen, een onderzoek en een ontwikkelingsteam van 15 mensen, een verkoopteam van 20 mensen, een team van de naverkoopdienst van 8 mensen, een administratieve dienstteam van 10 mensen en een buitenlandse handelsteam van 6 mensen

 

China Zhengzhou Xinyu Import Export Trade Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Zhengzhou Xinyu Import Export Trade Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 • Felix Asokwah

  Felix
 • MIan Farhan

  MIan
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in